Verfrissing Investering …., Nieuwe Eigenaar om Potentieel te Ontsluiten

Verfrissing van de investering

Ontwikkeling en prestaties van bedrijven met een duidelijke geschiedenis wordt gewoonlijk sterk beïnvloed door 3 cruciale veranderingen gedurende de levensduur. Wij erkennen:

Wanneer een bedrijf stagneert vereist het meestal veranderingen in ten minste twee van de boom draait om zijn toekomst en groei weer te vinden. Een verfrissing investering kan potentieel ontsluiten. Nieuw eigenaarschap kan een verschil maken voor de continuïteit van een beschadigd bedrijf, de scale-up van jong bedrijf of de verjonging van een gerijpt bedrijf.

Solutions Insight kan toegangspoort zijn tot een verfrissing investering. Solutions Insight heeft een breed netwerk van aanbieders van smart capital. Particuliere investeerders die open staan om in een bedrijf te investeren en hun netwerk en ervaring aanbieden om het bedrijf te ondersteunen in haar groei. Af en toe treedt Solutions Insight op als investeerder. Ben jij een:

  • directeur eigenaar van een bedrijf, maar niet in staat om zelf de waarde ervan te realiseren?
  • ondernemer die op zoek is naar een investeerder om u te ondersteunen bij het realiseren van groei naar een volgende fase van volwassenheid?
  • aandeelhouder van de vennootschap die zijn toekomst en continuïteit beter zou vinden bij een andere eigenaar?

Wat dacht je van een wederzijdse introductie...?

Comments are closed.